Produktsortiment

Sortiment 2017-08-25T14:08:58+00:00

Leverandør av utemiljø som inspirerer til aktivitet og lek?

Vedlikeholdsfrie, sikre, nyskapende, lettmontert og ikke minst, utrolig morro lekeplassutstyr.

Våre lekeapparater er fleksible å enkle å bygge videre på når behovet dukker opp. Apparatene legger til rette for at barn skal kunne leke, utforske og utvikle seg på en naturlig måte og utifra egne forutsetninger og alder.

Vi har et stort sortiment av produkter innen aktiv lek, utendørs fitness og ballspill.

Alt i fra store hinder- og gymløper, og ulike typer mål, til rene fitnessapparater for utendørs bruk. Vi tilbyr produkter for trening og lek til både barn og voksne, veltrente og utrente. Apparatene kan brukes utifra egne forutsetninger, og du kan selv bestemme hvor hard treningsøkten skal være.

Vi har et stort sortiment av parkmøbler og tilbehør.

En liten del av sortimentet produseres på fabrikken i Ulefoss. Vi er i tilegg norsk distributør for Lappsets parksortiment bestående av moderne, vakre og funksjonelle parkmøbler og tilbehør. Vi er stolte over å få kunne forvalte dette varemerket i Norge.

Vi har det du trenger av sikker beskyttelse for lekeplassen.

Alt i fra kunstgress og gressforsterkningsmatter, til fallunderlagsmatter og helstøpt underlag. Fortell oss om ditt behov så fi nner vi den beste løsningen for ditt prosjekt. Vi har også faste samarbeidspartnere som legger alle ulike typer underlag.

Vi har fargeglade lekeskulpturer i mykt gummi som er goe og ta på, og morsomme og klatre på.

Baller, kuber, sopp og dyr av ulike typ er noen av de lekeskulpturer vi kan tilby. Lekeskulpturene er fine til ulike typer rollelek og som sitteplass. Produktene er sammensatt av gjenvunnede materialer, og er resirkulerbare.