Vi har levert lekeapparater til mange nye lekeplasser rundt om i hele Norge. Under kan du lese noen av våre prosjekter i 2017. Vi leverer lekeapparater som er godkjent til det offentlige rom som borettslag, skoler, barnehager og parker med mer.

Haugenstua skole- Oslo

Mange glade barn, sol og musikk. Slik åpnet Haugenstua den nye lekeplassen på skoleområde. Søve har levert en Thorium Lantan, huskestativ og
treningsapparat i samme farge. I tillegg ønsket skolen sykkelstativ og flere aktivitetssoner med ballspill som fotball, basket, bordtennis. Søve var tilstede under åpningen og vi fikk gode tilbakemeldinger fra lærerne og elevene.

Thorium

Thorium ble spesielt trukket fram som et apparat som minsket krangling og diskusjon i skolegården. Thorium har plass til alle og det transparente designet gjør at man alltid har oversikt over hvor barna er i apparatet. Det skaper i tillegg en ny dimensjon i lekingen ved at barna benyttet dette området til å løpe rundt og i mellom apparatene

Frogner Skole – Akershus

Den nye Frogner skole i Sørum valgte Søve som totalleverandør av
produkter til sitt uteområde. Det har blitt et innholdsrikt område med Aktivitetssoner som er fordelt rundt og tilpasset de forskjellige klassetrinnene (1-3, 4-6 og 7-10 trinn). I tillegg er det også en treningsløype beregnet for ungdom og voksne som er i tilknytning til
ballbanene. Det er i tillegg gode sitte- og oppholds muligheter i form av benker og bord. Uteområdet byr på variasjon, samtidig som det er godt tilrettelagt for at elevene kan være i fysisk aktivitet i friminuttene.

«Produktene er spesialtilpasset til Frogner skole ut ifra ønske om funksjoner i vært enkelt apparat som skal
ivareta trening, aktivitet, lek og sosiale ferdigheter for de enkelte klassetrinn» – Lise Ringen

Ravnkollen Borettslag  – Oslo

August 2017 åpnet to av totalt fire lekeplassområder som skal oppgraderes i Ravnkollen Borettslag. Søve As har levert lekeapparater, stått for planlegging og fremskaffet tegninger for prosjektet. SL Stenlegging AS har stått for utføringen av oppdraget. Prosessen har vært lang, og det har vært mange hensyn og ivareta. Det er søkt og mottatt støtte fra Grorud stiftelsen. Det var ønskelig å lage et ”nærmiljøanlegg” som alle kan benytte seg av. I første runde ble det tatt hensyn til at det måtte etableres et område også for de aller største barna. Apparatene som er valgt har veldig mange utfordrende og morsomme funksjoner, slik at det er tilgjengelig for alle. Dette er produkter man ikke går lei av for det tar tid å mestre alle aktivitetene.

Lekeplass for alle!

Alle løsningene er skreddersydd på forespørsel etter kundens ønske. De minste barna har fått apparater i liten skala, mens ungdomsskoleelevene kan boltre seg i en av våre utgaver av Thorium serien. Det er også blitt rom for gym apparater som også er tenkt som et tilbud for de voksne, sier Skogly som er ansvarlig selger for prosjektet. Apparatene som er valgt har veldig mange utfordrende og morsomme funksjoner, slik at det er tilgjengelig for alle. Dette er produkter man ikke går lei av for det tar tid å mestre alle aktivitetene.

Tilpasset landskapet!

Uteområdet byr på variasjon og tilbud i alle aldersgrupper, samtidig som det er godt tilrettelagt, slik at apparatene skal ivareta både trening, aktivitet, lek og sosiale ferdigheter. Utstyret er plassert og satt sammen slik at de innfrir kravene til universell utforming og tekniske standarder.

Lekeapparater til Borettslag!

En av Søves spesialiteter er å levere skreddersydde løsninger. Vi har et bredt utvalg av lekeapparater til borettslag. Ta gjerne kontakt med oss for gratis løsningsforslag til ditt borettslag i kontaktskjema nederst på siden

Gratis løsningsforslag?

For spørsmål om produkter eller gratis løsningsforslag, fyll ut skjema under så kontakter vi deg så snart vi kan.

Kontakt oss

By | 2018-06-22T11:14:27+00:00 januar 30th, 2018|Siste nytt|Kommentarer er skrudd av for Referanseprosjekter 2017