Om produktene

Om produktene 2017-08-25T14:09:00+00:00
Når kvalitet, sikkerhet og lekeglede teller
Sikkerhet, funksjon og kvalitet er noen av de viktigste faktorer vi jobber etter i vår utvikling og produksjon.

Materialer stolper
Vi velger materialer med tanke på kvalitet, sikkerhet og miljø. I over 15 år har vi brukt pulverlakkerte aluminiumsstolper utviklet av Søve i samarbeid med Hydro Aluminium.

Materialer plater
Vi bruker UV-beskyttet HPL og HDPE. Disse materialene er vedlikeholdsfrie og har veldig lang holdbarhet, noe som er positivt for miljøet.

Modulbaserte system
Søves lekeapparater er modulbaserte, og består av fleksible løsninger som lar deg bygge på og bygge videre.

Enkel forankring
Søves lekeapparater kan leveres for ulike bakkeinnstallasjoner. Prefabrikert bakkeforankring, nedstøping eller forankring over bakken.

Sikkerhet & Sertifisering
Våre produkter er testet i henhold til gjeldende EU/EØS krav om sikkerhet ved lekeapparater NS-EN 1176 og TÜV sertifisert.

Sikkerhet, funksjon og kvalitet!

– Noen av de viktigste faktorer vi jobber etter i vår utvikling og produksjon!

Materialer
Vi velger materialer med tanke på kvalitet, sikkerhet og miljø. I over 15 år har vi brukt pulverlakkerte aluminiumsstolper utviklet av Søve i samarbeid med Hydro Aluminium. Vi bruker også UV-beskyttet HPL og HDPE. Disse materialene er vedlikeholdsfrie og har veldig lang holdbarhet, noe som er positivt for miljøet.

Modulbaserte system
Søves lekeapparater er modulbaserte, og består av fleksible løsninger som lar deg bygge på og bygge videre. Det er ikke uvanlig at kunder kontakter oss fordi de har funnet ut at de vil tilføre nye funksjoner og deler til lekeplassen. Kontakt oss for mer informasjon, så hjelper vi deg med den beste løsningen for ditt prosjekt.

Lekeapparater og funksjoner for ulike aldre
Når vi utvikler nye apparater, legges det stor vekt på funksjoner. Vi ser på hvem som skal bruke apparatet, og hvor gammelt barnet er. Det bør finnes lekemuligheter på forskjellige nivåer innenfor det aktuelle alderstrinnet, og for forskjellige fysiske forutsetninger. Det bør gjerne også være mulighet for aktiviteter av forskjellig art. For eksempel legges det særlig til rette for tema- og rollelek, sosialt samspill og læring for de litt mindre barna. For dem er denne type lek ekstra viktig, i tillegg til den fysiske aktiviteten.

Når vi utvikler et nytt lekeapparat setter vi en anbefalt minstealder. Denne alder skal være en pekepinn på hvor gammelt barnet i regel må være for å kunne komme opp i, og bruke apparatet. Den anbefalte alderen har enkelt forklart med tilgjengelighet å gjøre. I mange tilfeller kan barn som er yngre enn anbefalt minstealder bruke apparatet. Apparatet er tilgjengelig når barnet selv kan komme opp i apparatet og bruke det uten problemer. I de tilfeller en voksen må hjelpe barnet opp i apparatet er det ikke tilgjengelig og barnet bør vente med å bruke apparatet. Faktorer som påvirker anbefalt alder kan f.eks. være fallhøyde og hvor store åpninger apparatet har.

En apparat for mindre barn er lett tilgjengelig for alle aldre og på lavere høyde. Apparater for større barn har vanskeligere adkomst og de minste barna kan av naturlige årsaker ikke bruke apparatet.

Forankring
Søves lekeapparater kan leveres for ulike bakkeinnstallasjoner. Prefabrikert bakkeforankring, nedstøping eller forankring over bakken. For informasjon om hvilken type som kan brukes for de ulike produktene,
se hver enkelt produkt.

Sikkerhet og sertifisering
Våre produkter er testet i henhold til gjeldende EU/EØS krav om sikkerhet ved lekeapparater NS-EN 1176 og TÜV sertifisert.

Det siste innenfor materialer og smarte løsningerRunde stolper

Runde stolper med mulighet for å kobling i 6 retninger brukes bl.a til Adventure-serien.Firkantete stolper

Firkantete klassiske stolper med koblingsmuligheter i 4 retninger, brukes bl.a til Classic-serien.Polyfix-nett

Vi bruker 16 mm Polyfix nett i våre apparater, et kvalitetsprodukt som er ekstremt tålig mot ytre påvirkning og belasting.Forankring

Våre lekeapparater kan leveres for ulike bakkeinstallasjoner. Prefabrikert bakkeforankring, nedstøping eller forankring over bakken.Enkel montering

Søves smarte stolper og festeanordninger gjør det enkelt å montere utstyret. Alle apparater leveres med komplett monteringsanvisning.