Hva kan vi hjelpe til med

Hva kan vi hjelpe til med 2017-12-19T09:42:39+00:00

Trenger du hjelp til utarbeidelse av lekeplass eller utemiljø?

Vi har lang erfaring og kompetanse, og kan være behjelpelig med alt ifra planlegging og tegning av uteområde til grunnarbeid og montering av utstyr. Vi på Søve er spesialister på planlegging og levering av utemiljø for lek, utendørs aktivitet og trening. Vi har også et stort kontaktnett over hele landet og har knyttet til oss kompetanse i forhold til prosjektering, etablering og ivaretakelse av uteområde. Har vi ikke kompetansen vi trenger, setter vi kunder i kontakt med andre som kan hjelpe.

Monteringsveiledning

Vi tilbyr monteringsveileding på våre produkter. På den måten sparer du tid på monteringen. Pris avhenger av prosjekt og det anbefales veiledning på enkelte produkter. Kontakt en av våre selgere for tilbud eller for mer informasjon.

Trenger du hjelp? Kontakt oss for en uforpliktende befaring der vi sammen kan se på det uteområde som har behov for oppgradering eller skal nyetableres.

Hjelp med uteområde

Sammen med kunden ser vi på mulige løsninger, finner den rette, og visualiserer hele uteområdet med lekeapparater, parkmøbler, fallunderlag osv, det det er behov for dette.

banner2_32

Vi hjelper gjerne kunden med å finne en passende løsning for prosjektering. Vi har et stort kontaktnett over hele landet og bruker kun aktører med lang erfaring som vi vet at vi og kundene kan stole på.

banner2_25

Vi kan tilby montering av utstyret som er valgt. Montørene vi bruker er godt kjent med våre produkter og har lang erfaring med montering og etablering av utemiljø.

banner2_28