Garantier & Betingelser

Garantier & Betingelser 2018-10-01T15:00:41+00:00

Beste garantier

For Søve er det viktig at lekeutstyret holder en høy kvalitet og er vedlikeholdsfritt, slik at sikkerheten opprettholdes over lang tid. Det skal tåle hard bruk, og vær og vind. Søves lekeapparater har en beregnet levetid på over 50 år og antagelig markedets beste garantier.

Viktig å tenke på ved kjøp av lekeutstyr!
Når en beslutning tas om kjøp av lekeutstyr, er det viktig å være bevisst på utstyrets levetid og krav til vedlikehold. Prisen alene kan ikke sammenlignes dersom ulike produkter har forskjellig levetid, eller har helt forskjellig krav til vedlikehold.

En god investering over tid er produker av høy kvalitet med lavt vedlikeholdsbehov og lang levetid. Søves lekeutstyr er i hovedsak bygget i materialene HPL (High pressure laminate) og aluminium, noe som sikrer nettopp dette.Vi har 50 års garanti på komponenter i aluminium og 30 år på HPL, men vi vet at disse materialene i praksis kan ha en levetid på langt over 50 år.

Garantier!
Skader som omfattes av garantien, erstattes av Søve AS og vil bli levert kostnadsfritt til kunde. Alle garantikrav må dokumenteres. Garantien gjelder mot svikt som følge av material- eller fabrikasjonsfeil.

Garantier og betingelser på våre produkter

Raskest på levering!
Ved å tilby det siste innen materialer på lager og produksjonen til stede på fabrikken i Telemark, kan vi tilby markedets raskeste levering.

Feillevering / Manko!
Mottakskontroll må utføres av kunde når varene mottas. Eventuelle feil/ mangler må meldes fra om til Søve AS umiddelbart

Betalingsbetingelser og leveringstid!
Vi liker å skryte av at vi har markedets mest fornøyde kunder når det gjelder leveringstid. Leveringstiden er normalt 1-3 uker. Avtale om spesiell hastelevering er mulig, mot et tillegg på 10% av ordresum. Betalingsbetingelser er netto pr. 10 dager. På lekeapparater og parkmøbler, beregnes det en frakt på 10% av veil. ordresum (eks mva), begrenset opptil kr 12.000,-. Minimum frakt er kr 300,-.  Det beregnes en emballasjekostnad på kr. 195,- pr pall.

MERK: Egne satser for postpakker og fallunderlag

garanti-underbilde

Garantivilkår

(Gjelder kun egenproduserte produkter)

  • 50 år på komponenter i aluminium.
  • 30 år på komponenter i HPL og HDPE
  • 20 år på galvaniserte og syrefaste deler – lakkert og ulakkert.
  • 5 år på fjærer, lakkerte deler, støpte plastdeler, klatrenett, produkter av trevirke og festeanordninger (ikke bevegelige).
  • 2 år på bevegelige plast- og metalldeler.
  • For garantibetingeler på parkmøbler, kunstgress, fallunderlag og produkter som ikke er egenproduserte, ta kontakt med en av våre selgere her!